Alpha Youth

Alpha - Youth bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe.

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha – Youth echt iets voor jou!

Wat is Alpha - Youth?

Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden.
Je denkt samen na over 10 inspirerende topics.
Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën.

Is er meer?!

De wereld is in beweging. Er gebeuren veel mooie dingen, maar er zijn ook zorgen. Over aanslagen, het milieu, spanningen tussen landen en religies. En midden in die onrustige tijd probeer jij uit te vinden hoe je goed en gelukkig kunt leven. Dat is een hele uitdaging! Want wat is een goed leven? En wie helpt jou om dat uit te vinden? Speelt God daarbij een rol? En waarom zou je eigenlijk geloven? Misschien heb je hier vragen over of wil je graag uitvinden wat geloof voor jou betekent.

Doe dan mee aan onze Alpha - Youth. Tien zondagavonden voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar die echt ergens over gaan! En super gezellig natuurlijk, want we starten elke avond door met elkaar te eten